22 Ocak 2012 Pazar

ŞEFKATLİ EJDERHA'nın YILI BAŞLIYOR...

23 Ocak 2012 itibariyle Çin Astrolojisine göre ''Su Ejderhası'' yılına giriyoruz. Aynı gün, Kova'daki Yeni Ay, Güneşle kavuşuyor. Şefkatli ve yaratıcı bir enerji devresine girdiğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz...

''Ejderha'' doğu felsefesinde, Yaratıcı Güç'ün simgesidir. 5 rakamı ile özdeşleştirilir. 5. Ev, Batı Astrolojisi'nde de yeni ve yaratıcı başlangıçların, bebeklerin, saf yaşam enerjisinin, umut ve atılımların temsilcisidir. Ateş tabiatlı ve hiddeti korkutucu olan Ejderha'nın, Su elementi ağır basan bir niteliğe bürünmesi, bilgelik, şefkat ve koruyuculuk özelliklerinin ön plana çıkmasını beraberinde getirecektir. Başka bir deyişle, Ejderha bir Samuray Savaşçısı ise, Su Ejderhası olgun, ağırbaşlı bir üstatdır.

2012 yılının, yeni başlangıçlara gebe olan, beklenmedik frısatların yolumuza çıkacağı ve Yaratan'ın yol gösterciliği ile korunacağımız bir yıl olacağı görülmektedir.
Kova'daki Yeni Ay ile birlikte başlaması, ''İnsani Değerler'' temasının altını çizmektedir.
Bu yıl, her ne işe başlarsanız öncelikle bunu yapmanın size nasıl bir kazanç getireceğini değil, yaptığınızdan etkilenecek kişilerin nasıl bir fayda göreceğini hesaba katarak başlayın! Bu sene koşulsuz ve yargısız sevenin yüceleceği, gönülden verenin hesapsız rızk sahibi olacağı, iyiniyet ve gayretin meyvelerinin sabır ve inançla olgunlaşıp sofraya konacağı bir senedir.

Ejderha'nın bilgeliği ve gücü sizinle olsun...

Hiç yorum yok: