12 Mayıs 2013 Pazar

İkizler’deki AY Jüpiter Kavuşumu ile İyi Dağıtmalar :)



These Boots Are Made For Walking
THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING ;)

Jüpiter bir İkizler’den çıkıp Yengeç’e girse ne iyi olucak ya! Bi ısınamadım gitti şu ”söz verip de yapmayan” haline :)

Kendi namına ve ihtişamına yakışmayan moddaki bu Jüpiter, bugün ”İkizler’e girince ne istediğini bilmez bir flörtçülüğe bürünen” Ay ile de kavuşuyor. Akıl baştan uçar, söz şirazesinden çıkar, maksadını ve manasını aşan duygu ve davranış hallerine girilebilir. Ama kabaran duygu denizlerinden geriye kalan ganimet olsa olsa doğada erimeyen pet şişe olur!

Neden mi? Jüpiter’in Juno’ya üçgeni, ama Chiron’a da karesi var. Üstelik Juno da Güney AY Düğümü ile kavuşan Mars’a ve Kuzey Ay Düğümüne kare. Yani bu aralar nefsimize hoş gelenlerin ömrümüze karı yok ;)

Dağıtmaya, dibine vurmaya, üç atıp buçuktan bir vurmaya müsait bir gün bu gün. Hoş ve boş vaatler, hoş ve boş muhabbetler, boş ve sonucu itibariyle kalbimizi kıran beklentiler var bugün gündemimizde… ÜSTELİK HİÇBİRİ DE YENİ DEĞİL! Yani biz bu kitabı daha önce çoookk okuduk. Şimdi sırf ne zamandır canımız çok sıkıldığı ve artık hayatımızda ”ne demekse o” İYİ-BİŞEYLER olmasını deli gibi istediğimiz için yine okumak istiyorsak, emin olun kimse bizi tutmaz…

Ne var ki yarın yine üzülür, hem de kendimizi eskisinden beter aptal hissederiz.

Nancy Sinatra pin-up girl görüntüleri eşliğinde şenlendirsin bugünü; ”These Boots Are Made For Walking” … Meali; ANCA GİDERSİN :) Sözünü tutmayan, kalıbını doldurmayan, yarayı ondurmayan durum ve insanları iş edinip değiştirmeye uğraşmak yerine, üstümüze almamayı öğrenmek üzerine bir parça… Bu aralar galiba HERKESE LAZIM ;)

Thee Boots Are Made For Walking – Nancy Sinatra

https://www.youtube.com/watch?v=w6mT190QF6M

Hiç yorum yok: