3 Temmuz 2013 Çarşamba

AY Güney Ay Düğümü İle Kavuşumda; Geçmiş Geçmediyse…


Magnolia - Susan WINDSOR
MAGNOLIA – SUSAN WINDSOR

Bu gün Boğa’daki güven ve süreklilik arayan AY, alışkanlıklarımızı, tutunduğumuz kalıpları temsil eden Güney AY Düğümü ile kavuşumda… Öğlene kadar Chiron ve Güneş ile yaptığı 60′lık dereceler nedeniyle, Kuzey Düğümünden Güney Düğümüne uzanan bir UÇURTMA meydana getiriyor. Öğleden sonra da Merkür ile 60′lık açıya giriyor. MEALİ;

Geçmiş geçmemiştir çoğu kez… Dokunsalar ağlatır! Ya da özlem duyduğumuz şeyler burnumuzun direğini sızlatır… Bazen de kayıp olarak gördüklerimiz yüzünden kendimize ve hayata karşı kızgınlıkla dolar içimiz. Ama geçmişten bu güne taşınamayanlar ile vedalaşmak gerekir bir yerde… Zira biz ALTIN GÜNLER olarak bildiklerimizi hatırlasak da, önümüzde uzanan yolun ne getireceği hakkında hiç bir fikrimiz yoktur!

Elbette geçmişin inciten yanı bazen olumsuz izler bırakan deneyimlerimiz de olabilir… Yani biz hak etmediğimiz kadar incitildiğimizi ve hatta değersiz olduğumuzu düşünüyor dahi olabiliriz.

Her iki düşüncenin de – kayıplara üzülmek ya da zaten hiç birşeye değer bulunmamış olduğumuzu zannetmek – geleceği gölgelememesi gerekir… Zira VARSAYIMLARIMIZ TUTUMLARIMIZI, TUTUMLARIMIZ İSE KADERİMİZİ BELİRLER!

Bugün, geçmişle derdimizin ne olduğunu bir kez daha gözler önüne serecek gökyüzü… Ve bize bir kez daha DÜŞÜN ve FARKET denilecek :) Çok sevildiğini, daima bir şansın olduğunu, ve seni Yaratan’ın bu yolu yürüyebileceğin konusunda SANA GÜVEN’diğini fark et…

Bir elimde ibrik bir elinde kibrit olucam ya illaki :)))) UNUTAMA BENİ … Candan Erçetin yorumuyla gelsin :)

Hiç yorum yok: