6 Kasım 2012 Salı

Merkür Retro'ya Girerken İletişim Bombardımanı!

Merkür bu sabaha Yay Burcu'nun 4. derecesinde durağan hale gelerek başladı. Yani heyecanla beklenen Retro'muzu idrak etme zamanı geldi :) Tam bu sürece girme aşamasında da Retro Uranüs ile üçgen açıya girdi ve 2-3 gün onun yörüngesinde kalır. Üstelik bu sabah Aslan burcuna giren Ay da, Merkür ve Uranüs ile Ateş Üçgeni oluşturdu.

Ne olur derseniz? Bugün ve birkaç gün daha iletişim ve girişim bombardımanı altında kalabiliriz... Ama bunun niteliği; ertelenmiş, eksik bırakılmış işlerden haber almak, ulaşamadığımız kişilerin izini bulmak, çözemediğimiz konulara ilişkin yaratıcı fikirler geliştirmek ya da devrim niteliğinde atılımlar yaparak oyunun kurallarını değiştirmek şeklinde olur! Tabi kaçtıklarınız da sizin peşinize düşebilirler :)

Bu devreyi verimli geçirmek için; ABARTMAMAYA dikkat edin! Sırf gaza geldiğiniz için, iyimser gününüzde olduğunuz için, ya da karşınızdakine mahcup olmamak adına, YİNE tutamamayacağınız sözler vermeyin. Onun yerine hayata geçirilmesi mümkün zaman aralıkları belirleyin, yükü iyi dağıtılmış iş planları yapın. İnsanlardan talepte bulunurken de makul-mantıklı istekler öne sürün. Size verilen sözlerin de uygulanabilir olup olmadığını iyi kontrol edin ... hele de onlara göre kendi planınızı yapacaksanız!

Kolay Gelsin :)

Dinamik bir parçayla girelim dimi güne! THINK - Aretha Franklin - BLUES BROTHER versiyonu ... UÇURUYOR :)


Hiç yorum yok: