8 Ocak 2014 Çarşamba

Öncü Kare … YESS EKŞINN!




Ay KOÇ’u yarılarken, karşısına Terazi’deki Mars’ı, sol yanına Oğlak’taki Güneş’i, sağ yanına da Yengeç’teki Retro Jüpiter’i aldı… Bu meyanda Lilith’in Merkür-Venüs kavuşumu ile karşıtlığı tam açılı hale geldi ve Satürn taraflara ılımlı açılar yaparak dengeleme rolüne gayret ve kararlılıkla devam ediyor!

MEALİ;

Öncü grup dediğimiz burçlarda meydana gelen kare görünümler, bekletilmiş iç gerilimleri aksiyona dönüştürür. Kendimizi geri çekip, kaygı ve kararsızlık bulutlarına gömüp, migrenimizi gastritimizi azdırdığımız durumlara bir son verme zamanıdır :)

Recisör’ün koltuğuna yerleşip; ”EKŞIN!” demesinin ardından, ezberlerini döktürmeye başlayan oyuncular gibi, bizler de bugün ”ne zamandır yapmayı isteyip göze alamadığımız” ya da ”138′inci kez aynı sahneyi çeken oyuncular gibi deneyip deneyip bi türlü kıvamını tutturamadığımız” bir şeylere yeni bir şans verebiliriz.

Yine de birkaç konuya TİKKAT edilse iyi olur;
  • Çözümsüzlük diye birşey yoktur! Ödü koptuğu ya da tembelliği tuttuğu için, gerekli değişimi yapamayan insan vardır. ÖN KABULLERİ, KALIPLARI, KOMPLEKSLERİ bir yana bırakın. Aslolan hayatta kalmaktır… Dolayısıyla mırın kırın edip, kendinizden vaz geçmeyin. Ha zaten ucunda her türlü ölüm varsa, bari onurunuzla ölün ;)
  • ODAKLANIN! Asıl amacınızı merkeze koyun. Acil & önemli olmayan meseleleri, duygusal hezeyanları, hariçten gazelleri göz ardı edin. Kendinizi kalbinizdeki çırpıntılar ve zihninizdeki kırpıntılar içinde kaybetmeyin. Yüreğinizi elinize alın ve ona hükmedin! Ay böyle söylemesi bilem güzel geldi :)))
  • Harekette bereket vardır… Vardır ama felaket de vardır! Akıl bize düşünerek davranmak ve geçmiş deneyimlerimizden ders almak için verilmiştir. BİLDİĞİNİZİ OKUMAYIN! Madem cesur olacaksınız, kendinizi aşacak kadar da cesur olun… Daha önce herşeyi elinize yüzünüze bulaştırmanıza neden olan alışkanlıklarınızı kontrol altına alın. Kimbilir… Beki de bunu başarmak, hedeflediğiniz sonuca varmaktan daha kıymetli bir kazanım olur:)
  • VEEE EN ÖNEMLİSİ; Korku bizi korkutarak, kaygı bizi ürküterek yönetir… Kötülük ise kendine benzeterek! Eğer bir mücadeleyi kazanmak adına karşı olduğunuz şeye dönüşecekseniz… BOŞVERİN! Bazen hamlelerini ”gönül hesabına vurduğu için” karşısındakine vurmamayı seçen, davayı kaybeder ama hayat yolunun anahtarını kazanır… Bugün sizi harekete geçiren şey hırslarınız ya da küçük hesaplarınız olmasın. Eğer dolduruşa geldiyseniz, haddinizi aştıysanız, hak ve hukuku yitirdiyseniz, ya da yapamayacağınız evi viran dikemeyeceğiniz bağı talan etmek üzereyseniz… DURUN! Zira bazen en güzel hareket, yanlışa bir son vermek ve ne zamandır bizi tüketen anlamsız bir mücadeleden geri çekilmek de olabilir :)

Veee MUZİK!

http://www.youtube.com/watch?v=BFvLTEKz6Vw

Hiç yorum yok: