7 Şubat 2012 Salı

ASLAN'da DOLUNAY...


BUGÜN HERKES KENDİ SAHNESİNDE BAŞROL OYUNCUSU!
Çünki DOLUNAY Zodyak'ın gösterişli aktörü ASLAN'da...
Yaratıcı arzular tavan yapacak.
Jestler, kahkahalar havada uçulacak...
Her birimiz, Aslan burcunun haritamızda düştüğü ve dolayısıyla Dolunay'ın gerçekleştiği evin konusuna göre, parıldama, öne çıkma arzusu duyacağız.
Yükselen Burcu Aslan olanlar yaşadı! Bütün gözler üzerinizde... 
Dolunay ikinci evine düşenler yani Yükseleni Yengeç olanlar bugün maddi konularda parlamak isteyecekler ve hem maddi hem de manevi değerlerini büyük bir şevkle savunacaklar.
Yükseleni İkizler olanlar konuşmayı sever ya... bugün tutabilene aşkolsun! Eğer satış pazarlama işindeler se, hepten yaşadılar!
Yükseleni Boğa olan bugün evlerini güzelleştirmeye ve güzel yemekler yapmaya merak salabilirler. Ev halkı ve misafirler övgülerinizi ihmal etmeyin! Aile meselelerine çözüm getirmek için de ideal bir gün olabilir. 
Yükseleni Koç olanlar bugün ''aşk makinesi'' modunda olacaklar! Ya da libidolarını yaratıcılıkarına yönlendirip, yeni bir projeye odaklanabilirler! Yine de akşamı güzel bir içki ve mümükünse aşkla bitirmek onların ateşini körükleyecektir. 
Yükseleni Balık olanlar, bugün ihmal ettikleri gündelik işlerle uğraşmak durumunda kalabilirler. Ama bu kez Dolunay'ın tetikleyici enerjisi ile her zamankinden daha istekli olmaları mümkün. 
Yükseleni Kova olanlar iş ve hayat ortaklıkları konusunda şanslı bir gün geçirecekler. Evlenme teklif etmek ve kontrat yapmak için ideal bir zaman! Değerlendirin...
Yükseleni Oğlak olanlar, bugün derin düşüncelere dalabilirler... Eğer yapmaları gereken dönüşümler, almaları gereken zor kararlar, hele de son vermeleri gereken belirsiz süreçler var sa, bugün onlara yoğunlaşacakları kesin.
Yükseleni Yay olanlar bugün filozof üstü filozof olacaklar! Okumak ve düşüncelerinizi paylaşmak bugün her zamankinden de kolay ve zevkli olacak sizin için.
Yükseleni Akrep olanların iş dünyasında parlamak isteyecekleri bir gün. Toplum önünde olmak konusunda her zamankinden daha istekli olacaklar. 
Yükseleni Terazi olanlar bugün insani meselelere odaklı olurlar. Zaten adalet duyguları çok gelişmiş olan Yükselen Terazileri bugün bol bol Vatan  Millet Sakarya hatta Kenya ya da Sokak Hayvanları hakkında nutuk atarken dinleyebilirsiniz!
Yükseleni Başak olanlar için, iç dünyalarına gömülmekten zevk alacakları birgün. Psikologlar bugün randevu için başvuranların burçlarını kontrol etsinler... Birçoğunun Yükseleni Başak olabilir... 

Hiç yorum yok: