25 Şubat 2012 Cumartesi

KENDİMİZİ TEMİZE ÇEKMEK İÇİN HARİKA BİR GÜN!

Bu aralar çok ''mistik'' yorumlar yaptığımın farkındayım! Ama göklerin hali bu... Bugün kimliğimizi ve varlık bilincimizi temsil eden Güneş, evrenin şifacısı Şiron ile tam kavuşum halinde. Üstelik bu kavuşum, cömert Jüpiter, dönüşümü simgeleyen Pluto ve yapılanmayı simgeleyen Satürn'den de olumlu açılar alıyor.
Hafta başına kadar aralık kalacak bu kapıdan geçmeyi kabul edersek, - derinde kalmış yaralar, yüzleşemediğimiz gerçekler ve unutamadığımız acılar gibi - gelişmemize engel olan tortularla dolu iç dünyamızda, köşe bucak bir temizlik yaşanabilir.
Elbette bu dediklerimin hepsi bir günde olup  bitmez! Ama böyle bir şifaya vesile olacak enerjiler bugün hayatımıza girebilirler ve özellikle Mayıs sonuna kadar yavaş yavaş işleyecek bir ''temize çekme'' süreci başlayabilir.
Yine bugüne özgü olarak duygularımızı coşturan Koç'taki Ay önce yine Koç'ta yolculuk eden ve bu yüzden de çok talepkar bir enerji yayan Venüs'ü ziyaret edecek. Yani arzularımız, beklentilerimiz tavan yapacak. Ancak ardından ayakları yere basan Boğa'ya doğru yolculuk edecek ve hangi duygusal deneyimlerimizin tatminkar, hangilerinin içi boş olduğu anlaşılacak. Ay Jüpiter ile kavuşup, aynı anda Satürn'le de zıtlaşınca, hayattan ne istediğimizi, ne beklediğimiz sorgulamak ve bizi gerçekten onurlandırıp şifalandıracak seçimlere yönelmek, biraz daha gerekli olacak.
Defter ve kalemden sonra silgiyi de elimize veren göklere şükürler olsun...

Hiç yorum yok: