3 Şubat 2012 Cuma

SEVGİLİLER GÜNÜ GELİRKEN İKİLİ UYUM ANALİZİ'nde KAMPANYA

Hepimiz sağlıklı ve mutlu ilişkiler yaşamak istiyoruz. Ama algı ve beklenti farklılıkları bazen bizim uygun olmayan insanlarla yakınlaşmamıza, bazen de uygun olmayan ilişki formlarına saplanmamıza neden oluyor...

Nasıl ki doğadaki her maddenin, her element atomunun birbiri ile belli bir etkileşimi ve uyum/çatışma potansiyeli varsa, insanlar için de aynı kurallar işliyor... Astroloji apayrı formüllere sahip iki insanın arasındaki temasın hangi alanlarda yoğunlaştığını, kısa ve uzun vadede ortak enerjilerinin birbirlerini nasıl etkileyeceğini, birbirlerinden ne bekleyip ne kadarını bulacaklarını ve ilişkilerinin geleceğe yönelik olarak taşıdığı potansiyeli analiz etmek için çok iyi bir araç.

UYUM ANALİZİ, AŞK için olduğu gibi İŞ için de çıkartılabilir. İş ortaklıklarınızın gelişimi hakkında da size çok önemli ipuçları verip, bazı potansiyel sorunları büyümeden çözümlemeniz için yol gösterici ipuçları elde edebilirsiniz.


Sinastri, Davison-Kompozit, doğum haritaları ve kompozit harita üzerindeki transit etkilerin incelenmesine dayalı bu çalışmada şu detaylar ele alınıyor:
- Her iki tarafın ilişki kişilikleri
- Duygusal / maddi ortaklıklardaki tutumları
- Tarafların birbirinden beklentileri
- İlişkinin taşıdığı olumlu ve olumsuz potansiyeller, 
- İlişkideki bağlayıcı unsurlar, gerilim ve çözüm noktaları
- İlişkinin verimli bir şekilde gelişmesi için tavsiyeler  

Standart bilgisayar kayıtlarından çıktı almaya dayalı çalışmalar yapmıyorum. Analizi talep eden kişiyle birebir görüşme ya da uzak yerlerde yaşayanlara yazılı analiz gönderme yöntemini tercih ediyorum. Bilgi ve randevu almak için junoastroloji@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok: