3 Şubat 2012 Cuma

GÜNEŞ KOVA'nın TAM 15. DERECESİ'nden GEÇERKEN EVRENSEL ENERJİ PATLAMASI

Her burcun 15. derecesi, o burç özelliklerinin en yoğun hissedildiği bir tepe noktasıdır. Güneş'in Kova'nın 15. derecesinden geçiyor olması, Evrenin Dört Kapısı olan Koç - Yengeç - Terazi - Oğlak burçlarının başlangıç noktalarına 45 derecelik bir yansıma yapması ve bu noktaların enerjisini tetiklemesi anlamına gelir...

Ne mi olur böyle günlerde? Herkesin üzerine bir olağanüstülük duygusu gelir. Kova kollektif aklın temsilcisi olduğu için, evren herkese gördükleri ve duydukları aracılığıyla bir mesaj vermeye çalışıyor gibidir. Duyduğunuz sesler daha yüksek, sözler daha anlamlı, görüntüler daha çarpıcı olur. İçinizde, yaratıcı olmak - kendi ölçülerinizde - ve istediğiniz değişiklikleri yapmak için daha yoğun bir baskı hissedersiniz.

Eş zamanlı olarak NEPTÜN'ün Balık'a geçişi de (bkz. 2 Şubat tarihli yazım) gerçekleştiği için enerjinin salınımı daha da yüksek olacaktır! 

Hem bireysel hedeflerinizin, hem de çevrenize yapabileceğiniz katkıların bugün çok daha fazla farkında olmanız ve her iki ucu nasıl bir araya getirebileceğinize dair çözümler üretmeniz mümkündür.

Hiç yorum yok: