7 Mayıs 2012 Pazartesi

Aşık mı Oluyorsunuz? Kendinizi mi Arıyorsunuz?

Bu dolunay biraz yoğun etkiliydi :)
Ama sular yavaştan sakinleşmeye başlar bugün...
Hatırlanması gereken şu; Yivli çiviler gibi kafanızın takıldığı yeri zorlamayın! İçinizi karıştıran meseleleri - ister kendinizle ister başkalarıyla ilgili olsun - bir ceket gibi asın girişteki portmantoya... Birkaç gün giymeyin onları üstünüze. Çünki Einstein der ki: ''Sorunu üreten zihniyetle çözümü bulamazsın!'' Bekleyin 2-3 gün Merkür Boğa'ya geçsin, Satürn'le girdiği gergin açıdan kurtulsun. Daha verimli, uzlaşmacı, kalıcı çözümler üretirsiniz o zaman.

AŞK diyordunuz Madame... diyenleri görüyorum :) Evet bugün bir de ''Aşk istiyorum Aşk!'' konusu var gündemde... Yay Burcundaki Ay, Juno ile kavuşum halinde. Bu yalnız aşk istemek değil, Aşk'la yeniden doğmayı istemek gibi birşey!  Özellikle Ateş grubu - Koç, Aslan, Yay - olanlar ve Ay'ı Ateş burçlarında yer alanların bu aralar kalbi elinde...

Olur mu? Olur... Evrenin her öğrenciye özel ders programı çıkartmaya yetecek kadar sürprizi vardır!

Yaw, AŞK diyoruz AŞK! Dersle ne ilgisi var demeyin... ''Yeniden doğmak'' bu aralar göklerin en sevdiği tema. Bir süredir yazdıklarıma şöyle bir göz gezdirin; kendini bulmaktan başka birşey anlatmadığımı göreceksiniz. Eğer AŞK'sa aramızdan bazılarının ihtiyacı kendini yeniden keşfetmeye ve yapılandırmaya kalkışmak için, bu da verilecektir.    

Çok özel bir şarkıyla bitirmek isterim bu yazıyı - Ezginin Günlüğü'nden ''Küçüğüm Bu Yol Sana Gidiyor'' ... yeni aşkınıza değilse de, eski aşklarınızdan kalan izlere gitsin ;)





Hiç yorum yok: