11 Mayıs 2012 Cuma

TOPRAĞIN GÜCÜ ADINA ...

Hani hele bir Merkür Boğa'ya girsin, kafalara dinginlik, bedenlere enerji gelir nispeten diyordum ya... işte bugün o huzur ve dinamizmi hissediyor olmanız beklenir.

Birkaç gün boyunca, Boğa'daki Merkür, Başak'taki Mars ve Oğlak'taki Retro Pluto arasındaki TOPRAK üçgeni, kendimizi daha kararlı, daha hedefe odaklı ve tutarlı hissetmemize yardımcı olacak.

Satürn - Venüs arasındaki olumlu açı, buna destek verecek. Kendinizi, ne zamandır duygu dünyanızda sürüp giden fırtınaların ve kafa karışıklıklarınızın arasında karambole giden hayati meselelere ilişkin makul çözümler geliştirmek adına daha istekli ve hazır ve yetkin hissedeceksiniz.

Kova'daki serinkanlı ve uzakgörüşlü Ay'ın, Ay Düğümleri ile yaptığı olumlu açı da, iç sesinizin daha net duyabilir olmasını sağlayacak ve Uranüs'ün sizi alttan alta yönlendirdiği değişimlerin sadece tehdit değil, birçok fırsat da içerdiğini farketmenizi kolaylaştıracak.

Bir Uyarı: Senaryonuza değil, akışa odaklanın! İçinizdeki endişeli, vesveseli sesi değil, yaşamla uzlaşmaya, bütünleşmeye ve belirsizliğin içinde bulunmayı bekleyen yolları farketmeye yatkın olan ''akyüzlü bilgeyi'' takip edin! Korkularınızdan başka kaybedecek hiçbirşeyiniz yok...

Chris Rea'dan bir yol ezgisi eşlik etsin bu yazıya - Heaven


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zeyN52vyj_E

Hiç yorum yok: