1 Temmuz 2012 Pazar

BUGÜN HERŞEYE RAĞMEN HAYAT GÜZEL :)

Güneş ve Pluto arenanın iki yanından birbirlerini kollayan boğa ve matador gibi karşı karşıya duruyor birkaç gündür... Birkaç gün daha öyle olacaklar... yani HERKES BİZE KARŞI! Biz de herkese gıcığız... Üstelik bütün karşımıza çıkan insanlar bize geçmişten gelen acı ve takıntılarımızı fena halde anımsatıyor!

Neden mi...? Çünki ters giden Şiron öyle istiyor... Geçmişte canımızı yakmış ve izi derinlere sinmiş herşeyle hesabımızı kapatalım. Artık onlar bizim yolumuza taş, zihnimize eş olmasın. Kuşlar gibi özgür ve yeni sayfalar açmaya hazır olalım diye öyle istiyor! Ve bugün bunu yapmaya biraz daha hazır hissedebiliriz :)

Ay-Uranüs-Merkür nefis bir üçgen yapıyor Ateş burçlarında... Yeni başlangıçlar için ateşleme kokteyli gibi birşey bu! Üstelik Ay-Kuzey Düğüm ile yanyana ve Güney Düğüm ile omuz omuza vermiş olan Jüpiter'i sorguluyor... ''Benim bildiğimi sandıklarım bana gerçekten yararlı mı? Yoksa ben önyargılarımla kendi kendimin önüne engeller mi koyuyorum?'' Uranüs'ün verdiği cesaret böyle meydan okumalar yaptırır işte adama! Böyle hesap sordurur ısırgan otu gibi bacağımızı dalayan, sarmaşık gibi bileğimize sarılan ve bizi yolumuzdan alakoymaya çalışan anılardan...

ANI dediklerimiz birer öğretiden ibarettir Dostlar! Bize dair birçok eşy barındırırlar evet... Ancak insan dediğin anılarının toplamından çok daha fazla birşeydir. İlerlemeye, kendini aşmaya muktedir, kaderini yazmaya görevlidir! Ah bir de bunu kabul etsek... Ah bir de kabul etsek...

Gelecek bize göre belirsizdir. Oysa taşıdığı MUCİZE'ler ayağımzın altında belirmek için adım atmamızı bekleyen bir köprü gibidir!

Doğan CANKU söylüyor - Yaşamak Güzel :)


http://www.youtube.com/watch?v=NcVZfz0TiDg&feature=player_embedded


Hiç yorum yok: