10 Eylül 2012 Pazartesi

BUGÜN NEREYE BASTIĞINIZA DİKKAT EDİN! … Üstünüze Basanlara da Sabredin

Full Steam Ahead (Tam Yol İleri) - Vladimir KUSH

Bugün Ay öz burcu Yengeçe girdi. Yani, tam mevsiminde, dalından yenen bir meyve gibi tam kıvamında… Bize derin yolculuklar yaptırmayı da aklına koymuş haspa! Chiron ve Mars ile üçgen, Pluto ve Uranüs ile kare açılar yapacak gün boyu … Ve Güneş-Merkür kavuşumu hala Jüpiter ile kare … Hala sabit fikirliliğin dibine vurmuş vaziyetteyiz… Hala ısrarlıyız herşeyin en doğrusunu bildiğimizde ve mutlaka öyle yapmamız gerektiğinde!

Arzu ederseniz bu yazıyı okumaya  http://junoastrology.wordpress.com/2012/09/10/bugun-nereye-bastiginiza-dikkat-edin-ustunuze-basanlara-da-sabredin/#more-742 adresinden devam edebilirsiniz

Gelgelelim, yanılmak bazen kaçınılmazdır ama siz yine de bastığınız yere dikkat edin. Bugün hayırlara da vesile olabilir, yeter ki bize kendimizi görmek için bir fırsat olsun yaşayacaklarımız… Yeter ki, yanılgılarımızı gördüğümüz yerde HATAYI HATAYLA ÖRTMEYELİM! Yeter ki, özür dilemeyi, hakkı teslim etmeyi, ya da kimseye değil kendimize olduysa yanlışımız kendimizi hoşgörmeyi, ders almayı ve ileri doğru yol almayı bilelim…

Başkalarının ısrarcı müdahalelerine veya hatalı yargılarına maruz kalma ihtimalimize gelince; şaşırabilirsiniz ama … soldan yediyseniz tokatı sağı da döndürün bugün! Bırakın vursun ve hata ettiğini görsün. Anlamsız bürokrasilerin içine ya da hoşunuza gitmeyen yüklerin altına mı itiliyorsunuz… sabredin! Bazen direnerek ya da boğuşarak değil, oluruna bırakarak çözülür meseleler. Bazen bir seti kaybedersiniz ama enerjinizi boşa harcamadığınız için maçı alırsınız! Sabredin, sakin olun, izin verin, görün ve usulca hayatın herkese sonuçları göstermesine izin verin. Bu dirayeti gösterebilmek dahi, büyük bir kazançtır evrensel bonus hanenizde :)

Bırakın bugün aksın… siz de onunla akın ve günün sonunda muhasebenizi çok adil yapın. O zaman ne olursa olsun kazanan siz olacaksınız :)

Ben size MARE NOSTRUM dinletmişmiydim… Bizim Deniz demek yani AKDENİZ … Galliano, Fresu, Lundgren üçlüsünden epik bir deniz yolculuğu :)


Hiç yorum yok: