4 Eylül 2012 Salı

Toprak Grubunda AY-PLUTO-MERKÜR Üçgeni ve Mars’a Giden bir Uçurtma … Aydınlanma Zamanı!

Haven (Liman) - Vladimir KUSH
Ay ateşli Koç’u terkedip, Boğa’nın dingin sularına doğru meylediyor… Bu yüzden, yarın Merkür ve Pluto arasındaki  ”farkındalık” üçgenine, derin suların prensesi Ay da dahil olacak. İdrak, netlik ve kararlılık oluşacak kalbimizde ve kalbimiz ile beynimiz arasında bir köprü kurulacak!

Bu köprü önemlidir; akılsız duygu sahibine fayda etmez, duygusuz akıl ise bir işte sebat etmez. Ancak ikisi birbirini desteklediğinde aksiyon almak için gerekli ön koşulları oluşturabiliriz. Aksiyon için gerekli ön-koşulların da fazlası var ama bu oluşumun enerjisinde! Üçgenin uçlarından çıkan 60′lık açılarla Mars’a yani aksiyonun efendisine doğru yükselen bir uçurtma var.

Arzu ederseniz bu yazıyı http://junoastrology.wordpress.com/2012/09/04/toprak-grubunda-ay-pluto-merkur-ucgeni-ve-marsa-giden-bir-ucurtma-aydinlanma-zamani/ linkinden de takip edebilirsiniz ...

Alın kararınızı ve kalkışa geçin! Önünüzde önyargı, beklenti ve endişeden başka bir engel yoktu zaten … Onları da Pluto anlamsızlıklarını gözünüze soka soka temizlemiş olmalı bu vakte kadar.

Haydi :)

Yolculuğunuza eşlik etmesi için Madredeus’un ”Cennet Sesli” solistinden – Ao Longe o Mar … biraz çekinerek beklenen bir yolculuk hakkında… Duygu Ekşi’ye teşekkürlerimle


Hiç yorum yok: