18 Ekim 2012 Perşembe

Yay’a Giren Ay, Mars Uranüs Üçgenini Tetikliyor! … Dinamik Bir Gün

Yeni Ay halinin hemen ardından Akrep’e giren Ay, iki gündür hepimizi biraz anlamlandırmakla zorlandığımız bir olumsuz duygu durumuna çekti… Akrep’teki yolculuğu sırasında önce Satürn, sonra da Merkür’le kavuştuğu için, pek vesveseli, pek sitemkar hatta yer yer kin tutmaya eğilimli olduysak, sebebi biraz da Ay’a bağlıdır! Ama şimdi iyimser ve çözüme odaklı Yay burcuna girdiği için, bu sabah bambaşka bir ruh iklimine geçmiş bulabilirsiniz kendinizi. Gün içinde de Uranüsle üçgen konuma gelen Mars’ın koluna giriyor…
Bu postayı yeni blog adresimden de takip edebilirsiniz! http://junoastrology.com/2012/10/18/ay-yaya-giren-ay-mars-uranus-ucgenini-tetikliyor-dinamik-bir-gun/

Daha dinamik, daha az karamsar ve ”yeni açılımlar” yakalamaya daha yatkın olacağız! Sürpriz olaylar da, bu eğilimimizi destekleyecek…. hatta belki de zaruri hale getirecek! Yürek hoplatan gelişmelere şahit olabilir ya da bizzat yürek isteyen adımlar atıp, durgun sulara devinim getirebiliriz.

Bir küçücük uyarı; hazmetmekte zorlanacağınız kadar büyük lokmaları ısırmamaya dikkat edin. Zira Ay yarın Retro Jüpiter ile zıtlaşıp, Spica ile kavuşum halindeki Güneş’e 60 derecelik bir açı alacak. Başlattığınız, ya da bir parçası haline geldiğiniz olayların maksadını aşması ihtimali sizi düşündürse de, sahnenin yıldızı olmanın dayanılmaz cazibesiyle frene basmaktan kaçınabilirsiniz. İhtiyacımız olmayan harcamalar yapmaya, tutamayacağınız sözler vermeya, ifrata kaçan cömertliklere soyunmaya ya da zamanı fazla geniş kipli kullanıp öncelikleri ertelemeye pek müsait olabiliriz… Ama hafta sonuna doğru Ay Oğlak’a girdiğinde ve Pluto ile kavuştuğunda, pişmanlık duymamız da aynı ölçüde mümkün.

Ekim sonunda gerçekleşecek Dolunay’a kadar pek zorlu günler görünmüyor ufukta! Gökler de bayramlara özgü iyicil ruh hallerine kapı açıyor… Güzel kararlar alıp, hayırlı yollara çıkmak nasip olsun hepimize dostlar. Yüreğiniz hafif, ağzınızın tadı yerinde ola!

El Choclo – Ateş tangosu olarak da bilinir … Violonist Ikuko Kawai’den gelsin :) MİS’tir…

Hiç yorum yok: