28 Mart 2012 Çarşamba

29 MART'ta HAKKATEN FENA BİŞİ OLCEK Mİ...?


Bu ara kimi görsem, kimle konuşsam 29 MART'ta noolucaz diye merak içinde!

Her insanın hayatında olması muhtemel terslikler, kazalar, çok bayılmadığı tesadüfler, yürek hoplatan olaylar vardır... Bunlar, ''olacağı varmış'' dediğimiz şeylerdir. Zira olacağı olmayan, vakti gelmeyen hiçbir şey, sırf Uranüsle Güneş Koç'ta birleşmişken, Mars'tan sert açı aldı, üstelik Mars'ta Şiron'la karşı karşıya geldi diye olmaz...

Bir insanın kalp krizi geçirmesi, kaza geçirmesi, işte bir sorun yaşaması, sevgilisinden ayrılması gibi olaylar, bir sürecin sonunda meydana gelen şeylerdir. Bir günde karar verilip olan ve eve saklanıp kurtulunabilecek şeyler değildir!

Ektiklerimizi biçeriz ve biçtiklerimiz ''olumsuz'' gibi görünse dahi aslında KÖTÜ değildirler... Evren insanın kötülüğüne çalışmaz. Farkındalığına çalışır. Son tahlilde daima HAYRINA çalışır.

Bilin ki, her ne oluyor sa - ayyy bakk yarın olcek bişiler demek kiiii  demeyin hemen çünki bir çoğumuzun günü de öylesine bir gün olarak geçip gidecektir - öyle olması gerekiyordur. Yaşadıklarımız bizi o noktaya getirmiştir. Bundan sonra eskisi gibi devam etmeyelim yola, birşeyleri görelim, fark edelim, düzeltelim diye bir uyarı yapılıyor, bir alt yazı geçiliyordur ekranda...

Savaş mı çıkacak? İnanın yarın çıkmamıştır o savaş. Zaten en az 5 yıl öncesinden bugüne altyapısı oluşmuştur. Deprem mi olacak? Koltukaltı spreylerini bolcana sıkıp, mutfak tezgahını çamaşır suyuyla temizlemeye devam ederken bundan korkmak komik değil mi?

Ayrıca bir kural vardır; İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN diye... Evrene gönderdiğiniz enerji yansır ve size geri döner! O yüzden lütfen olumsuz beklentilerle gündem oluşturmayın ve böyle yapan kişilere de fazla paye vermeyin. Siz siz olun; güzelden, iyiden, olumludan yana kullanın oyunuzu. Yaşamınız kalbiniz kadar aydınlık olsun.

Her Ne Olursa Hayırlara Vesile Olsun...

Hiç yorum yok: