7 Haziran 2012 Perşembe

''Farkındalık ve Empati'' Hakkında Bir Gün...

Haydi bugünün taşıdığı enerjiyi size aktarırıken, Astroloji'den ayrı düşünülemeyecek öğretileri de işin içine katalım!

Örneğin numeroloji daima astrolojik analizlerin içindedir. Haritaların çözümlenmesinde en önemli rolü oynayan ''evler bilgisi'', büyük ölçüde numerolojik kaynaktan beslenir... Günler, saatler ve gezegenler arasındaki ilişki de, birçok astrolojik analizin, özellikle de ''ZAMANIN KALİTESİ'' hakkında bilgi almak için kullandığımız Horary çalışmasının temelini oluşturur.

Bugün 7 Haziran 2012 Perşembe...


Perşembe ''Jüpiter''in günü olarak bilinir. RAHMET günüdür. Bolluk ve bilgelikle daha rahat kucaklaştığımız bir zaman dilimidir. Bir yolculuk yapmak, bir eğitim kurumuna başvurmak veya bir öğretiyi almaya başlamak, bir yardım veya destek istemek, bir hayır işlemek, dua etmek, ileriye dönük bir yatırıma veya girişime imza atmak için uygun ve verimli kabul edilir.

7 sayısı ''Gerçeği Aramak'' ile ilgilidir. Spiritüel enerjisi yoğundur ve yüzyıllardır insanlığın sorduğu ''Benim varlığımın anlamı nedir? Burada ne yapıyorum?'' gibi gündelik yaşam kalıplarının içinde cevabını bulamadığımız soruları ve insanın bunlarla ilgili arayışını temsil eder. Düşüncenin en önemli araç, ancak zihnin en büyük engel olduğuna işaret eder! Bizi gündelik mantıktan daha yüksek bir anlayış ile bütünleşmeye çağırır.

7/6/2012 tarihinin numerolojik değerini çıkarttığımızda, 7 + 6 + 5 = 18 = 9 rakamına ulaşırız. DOKUZ evrensel farkındalık rakamıdır. Zamandan ve yerden bağımsız olarak, tüm varlıklara saygı duymayı ve onlarla uyum içinde yaşamayı öngörür. Diğerleri ile aramızda kişisel tercihlere bağlı bir sevgi bağından ziyade, tarafsız ve yargısız bir EMPATİ oluşturmayı ilham eder. Rakamlar dizisindeki son üye olduğu için de, bir sürecin tamamlanması ve yeni bir döngüye açılan kapının farkedilmesi enerjisini barındırır.

Dün büyük bir VENÜS geçişi yaşadık. Ve ona gelene kadar, birçok sarsalayıcı astrolojik görünümden geçtik. Bu süreçte, birçoğumuzun ''söze dökülsün dökülmesin'' kendisi ve hayatı hakkındaki tercihleri konusunda, yeni algıları oluştu ve yeni bir yön saptamak ihtiyacı yoğun olarak hissedilmeye başlandı. Dolayısıyla bugün Perşembe, 7 ve 9 enerjilerini taşıyan bir gün. Önümüzde yeni kapılar belirmeye başlıyor ve biz yaşamımızın bnudan sonrası için seçimler yapmak üzereyiz.

Göklerde durum nedir peki?

Öncelikle bugünün yıldızı olan Jüpiter ile Ay arasında olumlu bir açı var! Bugün duygularımızı çözümlemek ve olumlu ve verimli yönde geliştirmek için uygun bir gün. 


Evrenin tüm zenginliğine kendimi açmak ve tüm değerlerimi değiştirmek istiyorum diye haykıran Güneş-Venüs kavuşumu elbette çok etkili ve büyük öğretmen Satürn ile yaptığı üçgen açı bu dileği gerçekleştirmek için bizleri ılımlı, özenli ve kendimize karşı dürüst olmaya, geçmiş deneyimlerimize yepyeni gözlerle bakıp, acı ve pişmanlık duygularına gömülmek ya da nostaljiye kapılmak yerine onlardan önümüzü açacak sonuçlar çıkartmak için uyarmakta!

Merkür İkizleri terkedip, Yengeç'e girmek üzere... Ama hala Satürn'ün karasularında. Dolayısıyla, öğreti almaya bu yönden de yatkınız.

Bugün kendimiz hakkında farkındalığımızı netleştirmek ve başkaları ile taraflı ''sevgi, nefret, kızgınlık, arzu, vb temelli'' ilişkiler kurmak yerine, EMPATİ kurmak ... hayata bir de onların pabuçlarını giyerek bakıp, onların attıkları adımları bu gözle çözümlemek ve yolculuğumuz yanyana durmamızı gerektiriyorsa, bunu saygı ve uyum içinde yapmak için gerekli adımları atmak adına HARİKA birgün...

Van Morrison'dan These Are the Days ile süslemek istiyorum bu yazıyı...
''Bunlar sonsuz yaz günleri...
Bunlar şimdi'nin günleri
Ne geçmiş vardır böyle günlerde ne gelecek
Sadece an vardır ... sadece burası ...
Bunlar büyülü zamanlardır''





http://www.youtube.com/watch?v=UqWsg076bqs





Hiç yorum yok: