20 Ağustos 2012 Pazartesi

BUGÜN ÇATIŞMA KAÇINILMAZ ... Ama Elmas Bile Yüzük Taşı Olmak İçin Yontulmak İster

Bugün göklerde kare açılar kol geziyor...
Pluto - Uranüs karesi, bir süredir Venüs ile orbu giderek genişleyen bir dik üçgen yapıyordu ... Tam etkisi azalıyor derken bu devre bugün Terazi,'ye giren Ay tarafından tam bir büyük kare oluşturacak şekilde tetiklenecek!
Arzularımızla - Sınırlarımız arasında sıkışıp kalacağız yine... Duygusal ve maddi güvenlik ihtiyacımıza nanik yapacak birşeyler olacak etrafımızda... Yine yaşamın beklentilerimizle uyuşmayan yanları karşısında çatırdadığını hissedeceğiz duvarlarımızın!
NEDEN YA NEDEN ... diye söyleniyorsunuz biliyorum :)
Değişmek lazım da ondan...
Güneş de ilginç bir dik üçgen yapıyor bu aralar; Dönüştürülmeyi bekleyen olumsuz ve yakıcı duyguları temsil eden Lilith ile geçmişten gelen alışkanlıkları temsil eden Güney Ay Düğümü bir yanda, ruhumuzun uysal kılıfı Juno ile ulaşmamız gereken hedefleri temsil eden Kuzey Ay  Düğümü bir yanda... çekiştiriyorlar Egomuzu!
Ya teslim olacağız geleceğe... ya takılı kalacağız geçmişe...
Mevlana demiş ki; ''Taş dediğine yontulmak gerek ... Zira yüzük taşı yontulmadan şekil almaz!''
Ama desteklerimiz de var... Mars-Satürn kavuşumu Güneşe dirayet veriyor, Uranüs ve Jüpiter de, Merkür'e zihin açıklığı...
Bir iyi haber de, Ay'ın Terazi'de ve Venüs'ün Yengeç'te yani karşılıklı olarak birbirlerinin yönettiği burçlarda olup, ılımlı ve anlamlı bir çıkış noktası bulmak konusunda bize kolaylık sağlamaları!
Duvarların sarsılması ve yıkılması korkutmasın bizi Dostlar! Zira önümüzde açılacak yeni, temiz yollar var...
Görmek ve yürümek nasip ola!

Tuzun su içinde eridiği gibi eritir zaman tüm köşelerimizi ... Agua y Sal yani Su ve Tuz ... çocukluğumuzdan derin ve güçlü bir kadın sesi MINA ... zamanla değişmiş ama özlenen tadından hiç bir şey yitirmeden karşımızda


http://www.youtube.com/watch?v=CDxjZ1XZRWI&feature=related





2 yorum:

circe dedi ki...

Ego köşelere yerleşiyor demek ki ;) Zaman ve tuz diyince de aklıma hep Satürn gelir nedense.. "Tuzun su içinde eridiği gibi eritir zaman tüm köşelerimizi ..." Egomuzun, bedenimizden ruhumuza doğru köprü olduğu günleri yaşamak nasip olsun hepimize.. Yine harika bir yazı olmuş.. Yüreğinize sağlık..

JUNO ASTROLOJİK DANIŞMANLIK dedi ki...

Zaman Satürndür çünki :)) çok haklısınız ... Sizin de yüreğinize sağlık ve kuvvet olsun! Yolumuz açık olsun...