3 Ağustos 2012 Cuma

VENÜS - AY - SATÜRN arasında HAVA ÜÇGENİ ... NİHAYET GELEN KARARLILIK!

Gökler yüzümüze gülmeyecek mi diyenlere MÜJDE :) Çok gittik geldik geçmişle bugün arasında ne zamandır... Kayıplarımızın ardından ağladık... Boş inanç ve boş kazançların peşinde vakit kaybettik... Kendimizi ikilemler arasında bulduk ve yön seçmekte zorlandık... Neyi istediğimizi daha önemlisi, bazı şeyleri istemenin bir anlamı kalıp kalmadığını habire sorguladık!

Nihayet bir Dolunay ışımasının ardından gelen farkındalıklar ve bir kararlılık hissi oluşuyor bugün gökte!
Değerlerimizi temsil eden Venüs, özlem ve eğilimlerimizi temsil eden Ay ve sabitlik ve sabrın temsilcisi Satürn ''akıl, seçim ve aksiyon'' elementi olan hava grubu burçlarda nefis bir üçgen yapıyorlar. Bugün NE İSTEDİĞİNİ BİLMEK günü.

Ay'ın işin içinde olması kısa erimli bir nitelik kazandırıyor. Zira nazlı gelin eteğini sürüye sürüye Balık'a geçti mi, yine akılları karıştırmaya başlar :) Ama bugünden yararlanın! Ne zamandır alamadığınız kararları almak için harika bir gün.

Üstelik Güneş-Jüpiter üçgeni alınan kararları uygulamak için çözüm yeteneği, cesaret ve dinamizm de katacak bize.

Bugün yalnız kendi içimizde kararlar almakla kalmayıp, başkalarıyla birlikte almamız gereken kararlar, yapılacak anlaşmalar, uzlaşmalar, barışmalar, teklifler ve imzalar için de oldukça iyi bir gün. Ancak ''yeni girişimler''den ziyade, ''sürüncemede olan'' anlaşmalar için verimli sonuçlar vereceğinin önemle altını çizmek isterim! Zira Merkür hala ters... Sallatıya girmiş işleri toplayın, belirsizlikte kalan meselelere bugün son noktayı koyun ama mümkünse, sıfırdan işlerin kararını almak için Ağustos'un 8',nden sonra bir tarihi, başlamak içinse Ağustos'un 17'sini bekleyin...

Müzik ... Muhteşem bir Kararlılık filminin müziği ... Chariots of Fire - VANGELIS



http://www.youtube.com/watch?v=u6GiDC2bx40&feature=related


Hiç yorum yok: