22 Ağustos 2012 Çarşamba

HAYIRLI BİR KARAR ... ONURLU BİR ADIM ... KARARLI BİR DURUŞ

Dirayet bileşkesi dediğim Satürm Mars birlikteliğini bu sabah Ay ziyaret ediyor! Duygularımızın bizi zayıf düşürmek yerine, amaçlarımızı desteklediği bir süreç yaşayacağız. Aslan'dan Başak'a geçmeye hazırlanan Güneş de bu bileşkeye gönülden omuz verecek. Hem de Regulus sabit yıldızı ile kavuşum halindeyken...

Regulus Kraliyet yıldızıdır; onur, şeref, cesaret, büyük davalar, büyük fedakarlıklar, onurunu kazanmak için herşeyini ortaya koymak - çünki onurunu kaybedersen herşeyi kaybetmiş olmak temalarını taşır. Asaletin ''üstünlük'' olduğunu zannedenip yola çıkanlara, en asil yolun hizmet yolu yani ''alçakgönüllü bir fedakarlık'' olduğunu bazen de zorlu derslerle öğretir!

Bugünü ''yol açan'' kararlar almak, onları gerçekleştirmek için küçük ama dürüst ve anlamlı bir adım atmak için kullanın. Yolun geri kalanı için niyet ve çabanızı koruduğunuz sürece yardım göreceğinize dair inancınızı da sağlam tutun.

Ancak bugün belirleyeceğiniz hedeflerle ilgili YAPMAMANIZ GEREKEN TEK ŞEY KAÇAMAK! Süte su, niyete tereddüt, içtenliğe hesap, sevgiye beklenti, ve sizi destekleyen kalbinize korku sokmadan yürüyün ... Merak etmeyin; yol sizi tam gitmeniz gereken yere götürecek!

Bach'ın bütün Çello süitlerini hem de Yo-Yo Ma'dan ekledim desem :)



http://www.youtube.com/watch?v=KHzfD6XLK7Q&feature=related


1 yorum:

circe dedi ki...

Hem Bach, hem de Yo Yo Ma.. Çok severim.. Cömertlik budur!! ;))