28 Şubat 2013 Perşembe

Chiron Güneş Kavuşumu … İyileşmek mi İstemiştiniz? ŞÖYLE SAĞA DOĞRU GEÇİN ;)



Healing
Healing


İyileşmek… Sanki herkesin istediği birşey gibi geliyor değil mi kulağa :) Eh bugün şifacı Chiron Güneş ile kavuşuyor. Chiron da, bu aralar başımıza gelen en iyi şey dediğim şu meşhur Satürn, Pluto üçlemesinin üçüncü ayağı olan Chiron. Bugün Güneş tarafından tetikleneceği için, sağlam bir davet geliyor göklerden hepimize; BUYRUN ŞÖYE SAĞA DOĞRU SIRAYA GEÇİN :)

Göklerin davetiyeleri pek kibar olmaz… Retro döneminde olduğumuz için eski yaraların kabuklarını kaldıran bir gün geçirmemiz mümkün. Ne zamandır sürüklenen işlerin üstüne OLMAZ ibaresi vurulabilir. Görmezden gelmeye çalıştığımız aksaklıklar kafamıza düşebilir. Hayat ”İyileşmek istiyorsan önce derdinin adını koy! Herşeyi sallama! Ölüyorsun denmedikçe hayatı geçiştirme huyundan vazgeç!” diye bir gümbürtü kopartabilir…

Haydi dürüst olalım Dostlar :) Aslında pek çoğumuz kabuk tutmuş yaralarımızdan memnunuz… O yaralar bizim tembellik bahanelerimiz, kaçamak kapılarımız, küskünlük kalelerimizdir! Onlara sığınır, onlara sarınırız. Hayat gelip o kabuğu cırrrttt diye sıyırınca da CİYAAAKKK!!!

İyi olmak, alışkanlıklarımızdan vazgeçmekle başlayan zorlu bir yolculuktur. Hediyelerle, mucizelerle, karanlığın içine doğan bir güneş, çölde bulunan bir vahayla gelmez başımıza iyi olmak.

Çünki öyle iyilikleri de biz AYNI davranış kalıplarını yineleyerek BİLDİK-KÖTÜ hallere çevirmeyi pek güzel becermişizdir…

Bugün iyi birşey değil, size habire yaralanmanıza neden olan takıntılarınızı HATIRLATAN birşey olacak. Terazi’deki AY, öğlene doğru Pluto ile kare, akşam üstüne doğru da Mars-Merkür ikilisine kare çeken Lilith ile üçgen yapacak… Yani avuntu değil kuruntu zamanı :)

Ve siz bir seçim yapacaksınız; Her zamanki gibi mi davranacağım? Yoksa bu defa sürekli canımı yakan bu meseleye başka bir açıdan bakıp, beni asıl inciten eksikliğin adını koyup onu mu gidereceğim, ya da beni incinmeye açık tutan zan ve beklentilerimi farkedip onlarla mı vedalaşacağım?

Hayat bir nehirdir, göl değil! Ve asla bizim keyfimize göre akmaz. Biz akışa uyum sağlarız. Nasıl? Durumu fark ederek, kabul ederek, gayret göstererek, olmayacak dualardan vazgeçerek, olması gerekene emek vererek…

İYİLEŞMEK Mİ İSTEMİŞTİNİZ? Şöyle sağa doğru geçin… Spor salonumuza kas geliştirici yeni aletler geldi :)))))

Aretha FRANKLIN söylüyor – Today I Sing The Blues…

Today I Sing The Blues – Aretha FRANKLIN

www.youtube.com/watch?v=k1sNg0404c4

Hiç yorum yok: