20 Mart 2013 Çarşamba

Ay, Pluto – Satürn – Chiron Üçlemesini Uçuşa Geçiriyor … Bir Daha Hiçbirşey Eskisi Gibi Olmayacak



Look & See
Look & See


Bugün Ay, ana kucağı Yengeç’te… Öğleden itibaren de Oğlak’taki Pluto ile karşıt açısı iyice belirginleşecek. Ay-Pluto karşıtlığı, Pluto -Satürn-Chiron üçlemesini uçurtma formuna getirecek… Meali;

Bugün birşeylerin bir daha asla eskisi gibi olmayacağına dair bir idrak oluşacak içimizde. Daha önce endişe, korku, kaçış, reddetme gibi tepkiler verdiğimiz durumlar hakkında, bir netleşme yaşayacak ve karar aşamasına geldiğimizi farkedeceğiz.

Veremediğimiz kararları bizim adımıza hayat verir. Resmin bütün parçaları önümüze dizildiğinde ve biz bakmayı ve görmeyi reddettiğimizde sadece kaçınılmaz olanı ötelemiş oluruz. Kararı ertelemek, acıyı ve zararı, uzatmak ve boyutlarını büyütmek gibi bir sonuç da getirir. Ama biz görmeye hazır olmadığımız sürece CÜMLEYİ kurmayız.

Bu gün cümleyi kurmak ve adım atmaya hazır olmak için uygun bir gün. Öyle bir karar verin ki bir daha hiç bir şey eskisi gibi üzücü, belirsiz, sevimsiz, çözümsüz olmasın!

Hepimize kolay gele :)

Mehmet’im Erdem’im söylüyor … YALAN … Ali Atay’ın nefis sözleriyle

”Duramaz ki yanan…
Bulamaz ki arar.
Duruyorum ben!”

http://www.youtube.com/watch?v=yyXzUgPlCT4

6 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Burcu yengeç yükseleni oğlak olan ben bugünden ve paylaşmış olduğun parçadan oldukça etkilenmiş bulunuyorum. Yüreğine emeğine sağlık gönlü güzel.

JUNO ASTROLOJİK DANIŞMANLIK dedi ki...

Sevgili ''Vaybaşımagelenler'' :) - bu rumuzu da böyle isim gibi kullanmak çok zevkli - yolunuz açık gönlünüz aydınlık olsun... Sevgiler :)

Adsız dedi ki...

Burcu oğlak, yükseleni yengeç olan ben'i de epeyce heyecanlandırdı bu yazı. Tam da ihtiyaç duyulan zamanda.
Okumama vesile olan 'meleğim'e teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

gercekten tutuyor bu yorumlar...peki bu etkinin altında ne kadar sure kalacagiz sadece 1 gunluk mu?

JUNO ASTROLOJİK DANIŞMANLIK dedi ki...

Merhaba :)
Bu etki AY ile ilgili olduğu için genelde 1-1.5 günlüktür. Ama aslında Pluto-Satürn-Chiron üçlemesini uzun zamandır yaşıyoruz ve bir süredir süregelen yoğun değişim altında bu üçleme var. Diğer hızlı hareket eden gezegenler - Ay, Merkür, Güneş, Venüs - bu üçleme ile açı aldıklarında, değişim etkisi tetikleniyor.