27 Ekim 2013 Pazar

Ay Uranüs’e Üçgen, Ay Düğümlerine Kare – Anlık Bir Kararla …


bu Ruth Shively
BY RUTH SHIVELY


Aslan’a geçince ”Yaparım, Ederim!” moduna da geçen Ay’ın yelkenleri, Uranüs’ün üçgen açıdan gelen rüzgarıyla iyice şişkin bugün :) Mamafih, konum itibariyle Juno’ya – yani nefsimize ya da nefsimizin sevdiklerine – karşıt ve Güney & Kuzey AY Düğümlerine kare yerleşimde. Hatta Kuzey Düğümüne yakın seyreden Güneş’e de sert açılı… Önünde de Satürn ile girilecek bir çatışma var!

MEALİ;
Bugün ne zamandır yapmak isteyip de cesaret edemediğiniz, ya da NŞA’daki kafanızla ”Yok be … yemez!” diyeceğiniz bir şeylere, vakur bir aslan edasıyla dalmanız mümkün!

Toptan ”Yapmayın günahtır, yazıktır!” filan demiyorum. Ama bu adımı atarken, pek de hafife alınmayacak bir kavşağı anca Cüneyt .Arkın filmlerinde hasarsız sonuçlanacak bir karate uçuşuyla geçtiğinizi fark edin :)) Zira olası sonuçlarına fiziksel veya duygusal olarak hazır olmadan ya da olabileceklerin üzerinde fazla düşünmeden göze alacağınız ataklara kalkarsanız, aldığınız karar doğru olsa bile kendinizi ”Acebam hata mı ettim..?” diye dertlenirken bulabilirsiniz…

Ne diyosun JUNOOO :))) Şunu diyorum;

- Cesaret iyidir ama elde edeceğiniz sonucun ürküttüğü kurbağaya değip değmeyeceğini dikkate alın! Zaman ve enerji kaybı da milli servetin israfına girer :)))

- Bir şeyi sırf ”YAPARIM NE VAR Kİ” demek için yapmayın! Okulda çevre edinmeye çalışan ergenler gibi ne o öyle :))) Madem aslan-yüreklisiniz, siz size yakışanı yapın yeter!

- ANLIK DOLDURUŞLARA GELMEYİN! Bazen bir hareket o anda hoş görünür ama bedelleri hesaplanmayan iyilikler bile faydasının ötesine geçen zararlara neden olabilirler… Önünüze çıkan kapıdan usuletle ve suhunetle girip, aynı kıvamda çıkınız efendim :)

- Bazen bir kararı almamız gerekir ama çekiniriz… Sonra böyle bir günde anlık bir cesaret gelir ve yüreğimiz nefsimizin önüne geçer! Eğer böyle bir cengaverlik ederseniz, sonrasında pişman ve hüngürdek hallere girip, yaptığınız şık hareketin etkisini ileri-geri sarmalarla bozmamaya tikkat edin ;)

Sevdiğiniz, sevdirdiğiniz, sevindiğiniz, sevindirdiğiniz bir Pazar olsun :)

Kübayı ve Kübalıları seviyoruz :))) Estas Tonne – The Wind That Brings You Home

http://www.youtube.com/watch?v=pQLoTJcexzY


Hiç yorum yok: