23 Ekim 2013 Çarşamba

Ay Venüs’e Karşı ve Retro Merkür’e 150 Derece … Kavak Yellerine Bağlı Alerjik Reaksiyonlar :)


Lanet Olsun İçimizdeki Elma Sevgisine :)
LANET OLSUN İÇIMIZDEKI ELMA SEVGISINE :)


Bugün AY estim akıllı İkizler’de ve arzularında sınır tanımayan Yay’daki Venüs ile karşıt açıda… Yani yanımızda yöremizde ”kop da gel” rüzgarları esiyor :)) Ama Akrep’teki Retro Merkür AY’a 150 derecelik açı yapıyor… Hem de arkasına geniş bir açıyla da olsa fil hafızalı Satürn’ü almış bir halde!

MEALİ;
Bugün kafalar eski aşklara, geçmiş heveslere, tozlu hayallere gidebilir…

- Eski kararlarımızı sorgulayabilir… ”Bir daha denesemiydim ki” gibi coşkun heveslere kapılabiliriz… Tam o sırada bir hapşırık krizi filan tutarsa bunu ilahi bir gösterge olarak alın :))) Kavak yelleri alerjik nezleye yol açan polenlerle doludur! Pratik olarak aynı suda yıkanmamız mümkün değilken, aynı senaryoları yeniden ve yeniden üretmekte ısrar eden kafa ancak nezle yüzünden beynine yeterli oksijen gitmeyen kafadır ;)

- Eskiden pembe bulutlar pamuk şekerler üstünde çıkıp yere vuran popomuzun acısıyla döndüğümüz yolculuklara, cesur bir gözle bakabiliriz! Ağlayıp zırlamak ve kara talihimizi ya da o bizi bıraksa da yakasını bırakmadığımız baş belalarımızı suçlamak yerine ”belanın izlerini” görmezden gelmeyi seçtiğimizi fark edebiliriz. Bu aşamadan sonra asıl belalımızın kendi ısrarcı egomuz olduğunu görmek gerekir mi… Eh herhalde gerekir :)

- Yüksek beklentiler ile somut gerçekler arasında kalıp, umut ettiklerimizin bizim için HAYIRLI olup olmadığını dürüstçe kendimize sorabiliriz! Bazen evren bizi korur… Ama bizim içimizde ”kurtarttırılmak istemeyen” bir inatçı keçi vardır :) Tutmak için tutturduğumuz yolun aydınlık bir yere varmadığını idrak edebilir ve kendimize LEKESİZ bir yol haritası çizmeye başlayabiliriz…

Kavak yelleriyle uçan kafayı, ancak analitik Akrep’te olduğu için kaytarmacı zihniyete izin vermeyen Retro Merkür hizaya getirir!

Hizaya gelmemekte ısrarlı olanların karşısına da gıcır görünümlü RETRO fırsatlar çıkabilir! Eğer geçmişinizle yüzleşmek ve büyümek yerine hala kaderinizle kavga etmekte ısrarlı iseniz, TİKKAT! Başınızda kavak yelleri estiren yeni maceralara eskinin izlerini arayarak bakmanızı öneririm…

Ahhh bu JUNO… İşte hep böyle kötüdür :) Ama niyeti iyidir…

Melody Gardot hepimize tercüman olsun; Baby I Am A Fool To Fall In Love

http://www.youtube.com/watch?v=_qphknagXqA


Hiç yorum yok: