17 Haziran 2013 Pazartesi

23 Haziran 2013, Oğlak Burcunda Dolunay, Ve ZAMAN Usulca Fısıldadı; BANA BIRAK!


Antiques Clock by Jack Dagley
ANTIQUE CLOCK BY JACK DAGLEY


23 Haziran 2013 günü, saat 14:32′de Oğlak -Yengeç aksında DOLUNAY meydana gelecek. Ama biz gölgesini ufaktan hissetmeye başladık bile!

Dolunay anında Güneş 9′uncu, AY ise 3′ün evlerde. Anın Yükseleni Terazi Burcu’nda. Terazi’nin yöneticisi Venüs, Yengeç’te Merkür ile kavuşum halinde ve MC’de. Yani Yükselen noktası ile kare yapıyor. Yükselen Noktası, Mars ve Satürn arasında FAZLA HAVALI bir üçgen var. Ama haritanın temel figürü bir UÇURTMA… AY’ın yerleştiği Oğlak’ın yöneticisi Satürn, birinci evde ve haritanın temel niteliğini temsil eden UÇURTMA’nın bir kanadını oluşturuyor. Uçurtmanın diğer kanadı, 5′inci evdeki Neptün. Kuyruk Güneş-Lilith-Jüpiter kavuşumu, başını çevirdiği yön ise – geniş orblu da olsa Pluto ile kavuşan – DOLUNAY’ın ta kendisi… MEALİ;


Bu DOLUNAY’da OLUMSUZ düşünceler, planlar ve beklentilerin yükselişe geçmesi ile sınanacağız… Tehditler, gövde gösterileri, sert çıkışlar, maksadını aşan engelleyici tutumlar gündeme gelebilir. İnsanların bireysel düzlemde iletişim zorlukları, yanlış anlamalar, gereksiz tartışmalar, yersiz sertlikler gösterebilecekleri, üzerlerinde yoğun bir baskı hissedebilecekleri ve belki de tepki verme güçlerini ya da hareket kaabiliyetlerini kaybetmiş gibi hissedebilecekleri bir zaman dilimi olabilir. ERK sahibi konumunda olanlar, gövdelerini olduğundan büyük göstermeye çalışabilir, abartabilir, olduklarından daha pervasız, gereğinden daha hoyrat ve müsamahasız davranabilirler. Toplumsal düzlemde de kitlelerin hareket alanları ve iletişim kanalları üzerinde yoğun bir baskı uygulanması, bazı yasaklar getirilmesi ve kısıtlayıcı önlemlerin arttırılması mümkündür. Alternatif haberleşme kanallarına da gizli ve açık yasaklar konulabilir.

Ama bunlar özünde bir demodur :) Olumsuz düşünce ve davranış kalıplarının galebe çalmasının ardındaki neden, gücü elinde tutanların da – en az güçsüz kaldıklarını düşünenler kadar – GÜVENLİK konusunda endişe duymaları ve umutsuzluk ya da sıkışmışlık duyusundan kaynaklanan ataklara girişmeleridir. İşte ÖZEN gösterilmesi gereken tam da bu duygu halidir!

BİR SÜRE İÇİN HERŞEY ESKİYE DÖNMÜŞ GİBİ GÖRÜNEBİLİR! Ama bu sadece bir ZAN’dan ibarettir…

UÇURTMA’nın MÜJDESİ; üzerimizde önce korku ve sıkıntı yaratan baskıcı ve yıldırıcı durumların, zamanın eliyle şifaya vesile olacağıdır! Yeter ki biz DOLUNAY’ın üzerimizdeki ABARTILI etkisine kapılmayalım … Endişeden kaynaklanan aşırı tepkiler, konumları için endişeli olanların bir süre için baskıyı arttırmalarına ve ”orantısız baskıya orantısız tepki” verenlerin fazladan acı çekmesine neden olacaktır. Biz iyisi mi, endişeli ve tepkisel değil uyanık ve dirayetli olalım.

Yaralı şifacı Chiron, ne zamandır Kuzey ve Güney Ay Düğümleri ile ılımlı açı içinde… Zamanın düzen-getirici efendisi Satürn de, Rabbin şefkatli eli olan Neptün ile üçgen açı içinde. Bu göstergelerin temel mesajı, üzerimize düşenleri yaptıktan sonra, sonuçları kendi saat ayarlarımıza göre zorlamaya gerek olmadığıdır! Görüntü biraz bulutlu ve fırtınalı olsa da, zaman usulca fısıldamaktadır kulaklarımıza; KORKMA ve BANA BIRAK!

Bu yüzden de…
http://www.youtube.com/watch?v=yv-Fk1PwVeU

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Gercek cok guzel aciklamissiniz durumu, elinize saglik,buaralar herkes biraz daha dikkatli olmak zorunda hem kendi hemde cevresinin sagligi icin!

JUNO ASTROLOJİK DANIŞMANLIK dedi ki...

Sevgilerimle...