3 Haziran 2013 Pazartesi

Bugün AY, Uranüs ile Kavuşuyor … MAKSADI AŞAN Çıkışlara DİKKAT!

Freedom by ZOHSAT
FREEDOM BY ZOHSAT


Ay KOÇ’a girdi ve bugün hem Uranüs ile kavuşuyor hem de Güneş ile 60′lık ılımlı açı yapıyor… Yani bugün DUYGULARDAKİ SERT YÜKSELİŞLER AKSİYONA DÖNÜŞÜR! Daha önemlisi, AY’ın Uranüs ile kavuşumu Uranüs – Pluto Karesini yani bizim bu aralar yaşadığımız ANİ ve BEKLENMEDİK değişim döngüsünü tetikliyor… Öte yandan Pluto, Güneş’e 150′lik açı yapıyor. Meali;



Bugün HIRS ve MAKSADINI AŞAN SERTLİK kullanan, bunun sonuçlarına uzun vadede katlanmak zorunda kalır. Kazanan ise BASİRET…

Dün aktardığım, Satürn-Neptün-Merkür arasındaki SU ÜÇGENİ bugün tam kıvamına gelmiş durumda. Merkür’ü hala geriden etkileyen Lilith-Venüs kavuşumu, atılan kıtırlar, adil olmayan tavırlar ya da ADALET adına yapılan ama arkası boş / provakatif girişimler ancak ve ancak BASİRETLİ tutumlarla ortaya çıkartılabilir ve engellenebilir.

LÜTFEN oyunuzu, benlik davası, anlamsız hırs, iyi düşünülmemiş tepkisel çıkışlar ve ölçüsüz saldırıya düşüncesiz cevaplar vermekten değil HAKLI ve HALİSANE DURUŞ’u muhafaza etmekten yana kullanın.

HALK HAREKETİ deyince iki isim gelir aklıma… GANDHI ve MARTIN LUTHER KING… Şiddete, amacı gözden kaçırmadan ve ölçüyü kaybetmeden karşılık veren, direnişi bir insanlık sınavına dönüştüren liderlerdi… ”Bizim gibi düşünmeyenler de davamızı savunma biçimimizin güzelliğini görüp, saygı duysun!” diyen ve kavgayı bile barış içinde, bir Samurai gibi kendilerine hayata karşı saygılarını kaybetmeden yürüten insanlardı. Ruhları şad olsun! Martin Luther King‘in tüm mitinglerinde MÜZİK olurdu… Let Us Break Bread Together On Our Knees, birlikte yenilen bir lokma ekmeği ve insanca amaçları paylaşmak hakkında mükemmel bir gospeldir. Halk hareketlerinin MADONNA’sı Joan BAEZ‘den dinleyelim.
http://www.youtube.com/watch?v=2VZ3oWo--AM


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ah Junomuz iyi ki varsın. Günlerdir olayları takip ediyorum birebir olayları yaşayan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiler canlı yayınlar v.s. Kendimi makul seviyede tutmaya çalışıyorum Haklıyken düşülen haksız durumlara içim elvermiyor.Yıldızlarımıza ve yorumlarınıza güvenerek yol almak şu aşamada en iyisi :)