21 Ocak 2013 Pazartesi

Güneş Kova Burcuna Girdi … Eski Görünümlere Yeni Görüş Açıları!



Wake Up Butterfly!
Wake Up Butterfly!
Güneş-Merkür kavuşumu, görünenle yetinmeyi sevmeyen ve hayatın olağan sorularına, olan biteni ters yüz edip, o güne dek veremediğimiz cevapları aramayı seven Kova burcunda! Bu ne zamandır ihtiyaç duyduğumuz bir cesaret hali… Üstelik aynı Güneş-Merkür kavuşumu Ocak ayı bitene kadar, Kova’nın modern yöneticisi Uranüs ile 60′lık açı halinde, yani çift katlı ekmek kadayıfı… Hem deee Retro Jüpiter’e yani zaman içinde anlamını yitirmeye başalayan umut ve beklentilerimizle, içi pek dolmamaya başlamış ön kabullerimizle üçgen açıda. Yani onları tatlı tatlı, fazla zorlanmadan, kendi içimizde kavga gürültüye düşmeden değiştirmeye daha bi eğilimliyiz…

Dostlar farkındamısınız; 2012 sık ı bir bitiş patinajı çekti herkesin hayatında … Ama Ocak ayı ilerledikçe herkesin içine ”Pekala da yapabilirim” duygusu gelmeye başladı. Sanki geçen sene ödümüzü patlatan adımlar bu sene daha kolay geliyor ayaklarımıza, geçen sene aklımızdan çıkmayan takıntılar bu sene rüzgara vermişler saçlarını … Ocağın geri kalanı da, bu eğilime daha fazla hizmet eder gibi görünüyor buradan bakınca. 27 Ocak’ta Kova-Aslan ekseninde gerçekleşecek Dolunay, bu eğilimi daha da pekiştirecek!

Sadece, bu güne hatta belki bu sabaha (21 Ocak) özgü bir uyarı; Güney Ay Düğümü ile kavuşan Boğa’daki Ay’ın Kova’daki Mars’a yapacağı kare bizi biraz gergin ve endişeli yapar mı … yapabilir! Gerçi o da hayra vesile olur mu, illaki olur! Bir yanılgıya düşürür bizi … az bi yüzümüz kızarır filan … Biraz fazladan taşar köpürür, sonra durulur yolumuz buluruz… İnsan olmak bu değil mi zaten; bir taşımlık kahve misali adımlarla, tepki vermek hayata … Sonra da büyük resmi kahve falında görmeye çalışmak :)

Yeni bir haftada keyfiniz tadınız yerinde ola…

Ben de buna hiper bir katkıda bulunmaya kararlıyım :))) Carl DOUGLAS’ın 70′lerin sonunda dünyayı kasıp kavurmuş parçası Everybody Is Kung-Fu Fighting! Hem de Matrix görüntüleri eşliğinde … Auuuwww :))))

Hiç yorum yok: