16 Ocak 2013 Çarşamba

Güneş – Merkür Kavuşumu, Ay ile Ilımlı Açı içinde – Kalbimizle Aklımızı Birleştirmek Zamanı!


Art of Balance
Art of Balance

Güneş ve Merkür ne zamandır Oğlakta yolculuk yapıyorlar. Balık’taki Ay da bugün onlara 60′derece açıyla destek verecek. Üstelik hem Ay, hem de Güneş-Merkür kavuşumu Güney ve Kuzey Ay Düğümlerine yumuşacık açılar yapıyorlar. Kısacası bugün karar vermemiz gereken konularda aklımızla, duygularımızı bağdaştırmak için bir kapı açılıyor önümüzde! Bugünü iyi kullanalım :) Vicdansız akıl, akılsız karar ve kararlılıkla desteklenmemiş adımlardan bi cacık olmaz Dostlar ;)

Bugün insanlara olumlu mesajlar vermek için müzik yapan bir ses büyücüsünden çalıcam size … Bobby McFerrinMy Favorite Things” Berkeley Üniversitesinde öğrencilere ders verirken… Umutlu, dengeli verimli bir gün dilerim hepinize :)
Bobby McFerrin – My Favorite Things

4 yorum:

Aycan dedi ki...

Vicdanım kalbimdir:)

Adsız dedi ki...

Sevgili Kutup Yıldızı
Ben kayıp mumları senin yardımınla bulan kişiyim.Zamanın öyle bir yerindeyim ki her şeyi açıkça görebiliyorum. Gidenleri de kalanları da...Çıkardığım sonuç, hepimiz sınavdan geçiyoruz.Sonuçları biz belirleyeceğiz. Yüreğimizi temizleyebildik mi? Düşmanlık ve kötülüklere karşı kinsiz olabildik mi?Herkesi,kendimizi de affedebildik mi?Bu gerçek mi?Gerçekse o zaman yüce rabbim devreye girerek bizim için her şeyi düzenliyor yada tam tersi.Herkes için dileğim doğru yolları bulmaları.Bunun için (iyiliklere vesile) yazılarını merakla bekliyoruz.Tekrar Teşekkürler.

JUNO ASTROLOJİK DANIŞMANLIK dedi ki...

Sevgili Aycan :) en güzel dileklerim seninle

JUNO ASTROLOJİK DANIŞMANLIK dedi ki...

Kesinlikle Rabbim her an devrede ve zaten herşey - bütün kalbimle inanarak söylüyorum asla moda diye değil! - hayrımıza düzenlenmekte... Yüreklerimizi ferah, gönüllerimizi temiz tutmak nasip olsun :) Sevgilerimle