6 Ocak 2013 Pazar

Oğlak’ta MERKÜR-PLUTO Kavuşumu – Derin Sorulara Derin Yanıtlar…



Fly with the Wind - Andrei Vereshchagin
Fly with the Wind – Andrei Vereshchagin

Hayatı gündelik meselelere indirgemeyi seven ve anda olana anlık tepkiler vermeye eğlim gösteren Merkür bir süredir kısa erimli hedeflerle yetinmeyi sevmeyen Oğlak’ta … Yani evren bizi yeni bir yılın başlangıcıyla birlikte olana bitene geniş bir perspektiften bakıp, kapsamlı çıkarımlar yapmaya ve daha uzun erimli tutumlar geliştirmeye teşvik ediyor. Bugün Oğlak’taki Merkür, 9 derecede duran Pluto ile kavuşum yapıyor. Üstelik bu kavuşum Akrep’in 9. derecesinde duran ve Pluto ile karşılıklı ağırlama halinde olan Satürn’den de tam üçgen açıyla destek alıyor! Vee Saat 10 itibariyle Akrep’e giren Ay da, Balık’taki Neptün ile tam üçgen yapıp, bizi daha duyarlı ve daha alıcı bir hale getiriyor…

Gün bugündür Dostlar! Hayatınızda el atmak isteyip de kaçındığınız, kafanıza takılıp da çözmekte zorlandığınız, düşünüp düşünüp içinden çıkamadığınız, bakıp da göremediğiniz, dinleyip de duyamadığınız ne varsa, bugün kalbinize danışın. Yanıtın zaten orada durduğunu ve keşfedilmeyi beklediğini göreceksiniz.

Kova’daki sıradışı açılımlara hazır bekleyen Mars ve onunla karşılıklı ağırlama içinde olan Koç’taki Uranüs de, sürpriz gelişmeler, ilginç haberler, nasıl olup da gerçekleştiğini anlamadığınız hızlı açılımlar ve keskin farkındalıklar ile işinizi kolaylaştırır.

İki şeye dikkat edin bu enerjiden yararlanmak için;
Varsayımlarınızı bir yana bırakıp, sadece sorun, arayın, bakın, dinleyin, okuyun, izleyin… Ama hemen yorum yapmayın ve hemen aksiyon almayın. İzin verin, beyniniz bilgiyi hazmetsin.
Olana bitene, tercih ve beklentileriniz doğrultusunda bakmayın. Sadece adını koyun ve kabul edin. Hayatın bundan sonraki adımlar için sizi özenle ve usulca yönlendireceğinden de sakın şüphe etmeyin.

”No matter what the future brings, as time goes by” ya da ”Ne getirirse getirsin yarınlar, hiç farketmez” … böyle der Casablanca‘nın ünlü şarkısının bir yerinde. Zaten farketse de farketmez :) Ok yaydan çıktı birkez … Sabit yıldız FACIES – okçunun gözü ya da kurban verenlerin en şanslısı da Merkür-Pluto kavuşumunun bir parçası. Yani neyin gidip neyin kalacağı zaten belli oldu çoktan. Bütün mesele bizim de bunu anlamamız ve uyum sağlamamız. Kendinize farkında olmak, cesur ve özenli adımlar atmak, geçmişin kavgasını bir yana bırakıp ufka dönmek ve temiz başlangıçlar yapmak için bugün izin verin Dostlar.

Billie Holiday söylesin As Time Goes By …

http://www.youtube.com/watch?v=vYoet7-qDHI

Hiç yorum yok: