30 Ocak 2013 Çarşamba

GÜNEŞ – SATÜRN Karesi … TAadiLaT nEdeNİYlen Bir MütDet KaPAlıyıss :)



Heavily Burdened
Heavily Burdened


Hani ele güne karşı öyle deyip tükkanı kapatsak ve bir kaç gün köşeye çekilsek fena olmayabilir :) Biraz ağırlık çalışması yapmamız gereken bir zaman olacak gibi görünüyor bu birkaç gün Dostlar… Çünki şu son 1-2 günde kendini hafiften hissettirmeye başlayan Güneş Satürn karesi bugün itibariyle istimini aldı. Şubatın ilk birkaç gününde de, etkisini hissettirir. Noolucak peki derseniz;

Güneş benlik duygumuzdur… Biliyorsunuz, benlik duygumuz ezilip üzülmeyi, zorlanıp horlanmayı pek sevmez :) Biraz fazla dürtüklendi mi, köşeye sıkışmış kedi gibi cırmıklarını çıkartır ve etrafa saldırıya geçer! Ama hayat da bir eğitim parkurudur… Benlik duygumuzu sağlıklı bir biçimde kontrol altına almak ve saha çamurluyken de çıkıp en iyi oyunumuzu oynamak boynumuzun borcudur.

Karşıt açılar bizi tercih yapmaya ya da tercih ettiğimiz duruşun aksindeki alternatifi de anlamaya zorlarken, kare açılar hepten aykırı gidip önümüzü keserler. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumunda kalır ve tek çarenin sabır ve ılımlı tavır olduğunu farkederiz. Edemezsek de zaten, ayağımız burkulur, düşeriz, bir de sahanın çamuru yüzümüze gözümüze bulaşır. Böyle zamanlarda oyunu ezici bir galibiyet elde gelmek için değil, sadece 90 dakika koşmak ve giydiğimiz formayı haketmek için oynarız.

Ne zamandır Retro konumda olan Jüpiter’in bugün durağan hale geçmesi ve ardından da normal seyrine dönmesi hoş bir gelişme… Birkaç güne kadar Kovaya geçecek olan Venüsle üçgen görünüm de alacağı için, önümüzdeki hafta duble fıstıklı lokum tadında olabilir :) Ama şu birkaç günü metanet ve tevekkülle bir atlatalım bakalım…

Umutsuzluk, isyan, hırçınlık, depresyon ve havlu atma gibi eğilimler hissederseniz, kendinize ”formanın onuru adına koşmaya devam ediyorum” deyin ya da sadece İNSAN OLMANIN ONURU… Muhtaç olduğunuz kudret, genlerinizdeki Rabden gelen mucizevi kodlarda mevcuttur. Ve her sıkıştığınızda O’na sığınmak, O’ndan yardım dilemek, bu kodların devreye girmesini sağlar. Hem kimbilir … biz tükkanı kapatmayı düşünürken belki de bir mucize olur … üstüne kat çıkarız ;)

UMUDUMUZ her zaman var … Çünki SAHİBİMİZ VAR … ve biz onu bırakmadıkça O bizi ASLA BIRAKMAZ … ”Benim Hala Umudum Var” akustik versiyon … üstelik Kaybedenler Klübünün en keyifli diyaloglarından biriyle başlıyor ;)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

tesekkur ederim .gecenin karanliginda uzakdan gordugum isik gibi yazilariniz. ufuk

Adsız dedi ki...

cok güzel yazmissiniz emeginize saglik

JUNO ASTROLOJİK DANIŞMANLIK dedi ki...

yazdıklarım benden ötedir ... işe yaramalarından mutluluk duyarım :) sevgilerimle