4 Nisan 2013 Perşembe

5 Nisan Ilımlı Olmak İçin İyi Bir Gün ;)



Sessiz ve Güçlü - Marlboro Man :)
Sessiz ve Güçlü – Marlboro Man :)


Yarın – 5 Nisan‘da – Merkür, Kuzey ve Güney Ay Düğümleri ile ılımlı açılar içinde olacak. Yani akıl yürütmelerimiz ve tutumlarımız, hayat yolumuzu destekleyecek… Ay ise, olaylara mesafe alan Kova’dan, Koç Stelyumu’ndaki Venüs-Güneş-Mars üçlüsüne 60′lık açı yapacak. Dolayısıyla, kendimizi seçimlerimizi hayata geçirebilecek kadar enerjik ve olumlu bir modda bulacağız

Bu günden yararlanmak için dikkat edilmesi gereken ne?

Pluto hala Koç Stelyumuna kare çekiyor! Bencilliğe ya da kibire varan benlik duygumuz, maksadını aşan hırslarımız, ihtiraslarımız, bizi hayal kırıklığına uğratan ya da engelleyenlere yönelik yıkıcı düşünce ve aksiyonlarımız, yaylım ateşi altında…

Dolayısıyla, 5 Nisan’ın olumlu enerjisini başkalarıyla hesap görmek için değil, kendimize çizdiğimiz yolda bir adım ilerlemek için kullanmalıyız.

Evren, yolcuya destek verir… Başkasının tuttuğu yoldan hesap sormakla oyalananlara ise, fazla paye vermez! Her insan kendi seçiminden sorumludur Dostlar. Kırılmış testilerin suyu ağlayarak dolmaz… Başkasının testisini kırmakla da, HAK yerini bulmaz.

Kalbimizi umut ve dirayetle doldurduğumuz zaman hissettiğimiz huzur ve güven hissi… Kalbinizi bununla doldurun… pişman olmazsınız ;)

Bazı yollar uzun ve dönemeçlidir ama bizi hangi kapıya çıkartacağını biliriz … The Long & Winding RoadBeatles

http://www.youtube.com/watch?v=Xqu9qhBHWNs

Hiç yorum yok: