29 Nisan 2013 Pazartesi

Merkür, Ay ve Lilith Arasında Denge Kurmaya Çalışıyor…


Balancing On The Edge
BALANCING ON THE EDGE


Koç’taki her kararı çabuk alıp her konuda şıppadanak yargıya gitmek isteyen Merkür, bugün özellikle sabah saatlerinde kendini Terazi burcuna girmiş gibi sürüncemede bulacak :)

Lilith Ay‘ın karanlık yüzüdür demiştim daha önce. Duyguların olumsuz yönde büyüdüğü ve bizi teslim aldığı hal, Lilith’den sorulur… Bugün Yay’daki ferah-feza Ay, İkizlerdeki endişe kumkuması, kendini ve sizi yiyip bitirmeye hazır Lilith ile karşıt! Merkür ise, İkizlerde olduğundan kendi meşrebine daha yatkın olan Lilith’den besleniyor. Yani VESVESELİ olmaya olumsuz senaryolar yazmaya pek bir yatkın. Ne var ki, güneşli mavi semalarda geniş ve huzurlu süzülme derdinde olan Ay da Merkür’e ”BOŞVEEERR” der gibi üçgen açı çekiyor… Ay bu ikisi nasıl bir araya gelir ki?


Dostlar :) Siz iyisi mi bugün hiçbir meseleye dair olumsuz ihtimalleri acccaaayip büyütmeye ve kendi önyargı ve beklentileriniz doğrultusunda MAKSADINI AŞAN müdahalelere, uçan kafa modunda yazılmış mesajlara girişmeyin! Ama laylaylom modunda dikkat edilmesi gereken istenmedik detayları da göz ardı etmeyin. Yoksa, sonradan kendinize kafa atmak istersiniz :)

Usulet ve suhunet… Hayatta bugün bize gereken erdem bu! Usulet ve suhunetle düşünüp, küçük kontrol adımları atın. Varsayımlarınızı KONTROL edin! Bu arada bu sözü zihinlerimize kazımış olan Sadri Alışık‘a rahmet olsun. Tabii Kartallar Yüksek Uçar’ın senaryosunu Atila İlhan’a da…

Efendim şahaaane bir hafta başı dilerim. Size Pazartesi sendromuna ilaç mahiyetinde bir parça hediye edeyim heman; Ohh Johnny – The Andrews Sisters :)


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qfY7L__-kIQ


Hiç yorum yok: