30 Nisan 2013 Salı

Ay Pluto Kavuşumu, Güneş Mars Kavuşumuna Üçgen Yapıyor; TOPLA KENDİNİ!



This Is Broken :)
THIS IS BROKEN :)


Oğlak’taki Ay – Pluto Kavuşumu, Boğa’daki Güneş Mars kavuşumu ile üçgen yapıyor veBalık‘taki Chiron her iki yöne de 60′lık açı ile şifa veren kollarını uzatıyor… Ay’ın Satürn’den de yumuşak bir açısı var.

Bugün gökler bize, ”Hiç bir acı sadece sıkıntı çekmek için yaşanmamıştır. Aslında her biri, iyileştirici ve dönüştürücü adımlar atabilmeyi öğrenmek ve özümüze güvenmeyi başarabilmek için önümüze konulmuş bir merdiven basamağıdır.” diyor… BAK, GÖR ve TOPLA KENDİNİ diye haykıran bir manzara var karşımızda!
Dolunay, yine döktü saçtı koltuk altlarına süpürdüğümüz korku, tepki ve kızgınlıklarımızı ortaya… Ne oldu derseniz geçtiğimiz günlerde; aslında hiç de yeni birşey olmadı! Sadece bazı sahneler, mercek altına alınmış gibi büyüyüp sokuldu gözümüze gözümüze… Bize neyin neden olduğu ve olmadığı bir kez daha hatırlatıldı :) Bize de, kendimizi toparlamak, iç bütünlüğümüzü ya da bütünlüğünden sorumlu olduğumuz işlerin düzenini yeniden kurmak kaldı…

Bugün kolları sıvamak için çok iyi bir gün!

Bugün odağınızı kime ne yapacağınıza veya kimden ne beklediğinize kaydırmadan dümdüz dosdoğru bakın hayatınıza… Artık neyin işinize yaramadığını, hangi davranışların sonuç getirmediğini, kimden ya da neden size hayır olmadığını, hangi kapının önünde boşa zaman harcamamanız gerektiğini görün! Ama en önemlisi şunu görün; SİZ SİZ OLDUĞUNUZ SÜRECE BÖYLE DURUMLAR VE İNSANLAR HEP OLACAK HAYATINIZDA… Asıl değiştirmeniz gerekenin durumlar ve insanlar değil, kendi bakış açınız ve davranış modeliniz olduğunu görün.

VE TOPLAYIN KENDİNİZİ :)

Simon & GarfunkelAmerican Tune

http://www.youtube.com/watch?v=zTZkk66pd1I


Hiç yorum yok: