17 Nisan 2013 Çarşamba

Yengeç’teki Ay Pluto ile Karşıt ve Ay Düğümleri ile Mistik Dörtgen Oluşturuyor … Portakalı Soyup Başucuna Koyma Günü :)


Kitten on the Verge of Jumping
Kitten on the Verge of Jumping


Ay Yengeç’te yani öz hakiki yuvasında… Ve sabah itibariyle Sirius’a deyip geçiyor! Tam bu esnada da Pluto ile zıt konuma geliyor ve bu ikili Ay Düğümleri ile mistik dörtgen görünümü alıyor. Bugün, besbelli garip bir sıkıntı ve gerginlikle geçen son birkaç günün çözülme noktası olacak…
Pluto, Satürn, Chiron üçlemesinin Sirius destekli Ay ile tetiklenmesi, epeyce derin sorgulamaları getirebilir hayatımıza… En temel korkularımıza dair söyleyecek sözleri olacaktır bize bu günün. Kalbimizin içine gömdüğümüz kaygı ve beklentilere meydan okuyan bir Uranüsyen vuruş alıp, Jüpiter’in kendini bir türlü kanıtlayamayan çırpınışları içinde kalıp, eski hatalarımızın şahane bir tekrarını yaşayabilir, ya da büyümeyi ve bu kez korkularımızın ya da alışkanlıklarımızın bizi çektiği yöne gitmemeyi tercih edebiliriz!

Öyle yapalım! Yani denenmiş ve defalarca pişmanlık getirmiş olan tuzaklara düşmeyelim bu kez… Bu kez yanılgılarımızı ve zaaflarımızı değil, özümüzü onurlandıralım :)

O zaman hayatın bize değişmemiz gerektiğini hatırlatmak için, habire itip kakması gerekmez… Ya da biz her dürtüklendiğimizde kendimizi ordan oraya atıp, en yapılmayacak şeyleri yapmak yerine, dirayetli ve dürüst olabiliriz. Korku bizi KORKUTARAK YÖNETİR :) Yüreğinizin dizginini elinize alın bugün! Sizi korkutsa da hakkaniyetli, samimi, iyicil, adil ve onurlu olanı yapın. Sonu asla pişmanlık olmayacaktır.

Bana Yalan Söylediler – KARGO yorumuyla … Evet hepimiz yıldızlı göklerin altında ALDATILMIŞ hissederiz kendimizi… Yine de elimizde KALBİMİZ ve VAZGEÇEMEDİĞİMİZ DOĞRULARIMIZ dışında hiç birşey yoktur. Onlara iyi bakın :)





http://www.youtube.com/watch?v=RyzV2ebzwKI

Hiç yorum yok: