7 Nisan 2013 Pazar

BUGÜN BUNDAN SONRAKİ HAYATINIZIN İLK GÜNÜ :)



Fields of Hope
Fields of Hope


Her gün bundan sonraki hayatımızın İLK GÜN’üdür aslında… Ama bazı günlerin, geçiş basamağı olmaya daha uygun bir enerjisi vardır.

Pluto, Güneş’in yani BENLİK duygumuzun üzerinde, bir cerrah gibi çalıştı kaç gündür… Kaçacak yer bırakmaksızın meydan okudu egomuza! Kendimizi kandırdığımız ne kadar konu, açık uç bıraktığımız ne kadar denklem, hesap vermeden kalktığımız ne kadar masa varsa, hepsini önümüze koydu. Epey bir sarsıldık… Artık toparlanma zamanı :)

Bugün Balık’taki sezgisel AY önce Neptün ile algılarını yükselten bir kavuşum yapıyor, sonra da Chiron ile şifa arıyor. Üstelik Satürn’den de kararlılık veren bir üçgen açı alıyor. Bu etkileşim, ne zamandır içinde yüzdüğümüz derin diplerde olan bitene dair raporu yazdırır ve noktayı da koydurur bize. Yani teşhisi koyar, ilacı da yazarız :)

Güneş bugün Kuzey Ay Düğümü ile tam 150 derecelik açıda. Yani yapacağımız değerlendirme, uzunca bir zamana yayılmış bir soruna dair, kapsamlı ya da kökten bir çözüm üretmemizi sağlayacak. Venüs-Mars kavuşumunun Güneşle yakın açısı da, bu kararın dengeli ve enerjik bir başlangıçla devreye girmesine yardım edecek.

Geçmişte yaşananların boğazımıza takılan bir lokma gibi bir türlü yutulamadığını sanırız… Oysa yutamayışımızın sebebi boğazımızdaki KİBİRLİ BOĞUMLAR’dır! Geçmişin acı lokmaları bize kibirimizi farkettirmek için masamıza konulmıştur… Onlara veya o masaya bizimle oturanlara kızmayı, ya da kendinizi suçlamayı bırakın :) Sadece kibirinizle ve korkularınızla vedalaşın…

O zaman bugün bundan sonraki hayatınızın ilk günü olacaktır :)

Frank SINATRA söylesin THAT’s LIFE :)

http://www.youtube.com/watch?v=cqhYchnDNfA

Hiç yorum yok: