12 Nisan 2012 Perşembe

12 Nisan... KABUL ETMEK BAŞETMENİN BAŞLANGICIDIR

Bugün Ay, sevgiden beslenmek isteyen doğasına aykırı olan Oğlak burcunda... Üstelik acıyla dalga geçmeyi pek seven Pluto ile kavuşuyor! Geçmiş defterleri karıştırmayı seven Retro Mars ve şifacı Şiron ile de destekleyici açılar yapıyor...

Kısacası; bugün çok güneşli bir gün olmayabilir... Ama bizi aşağı çeken duygu düğümlerinin varlığını tesbit etmek, altlarında yatanları farketmek, yani acıyı, huzursuzluğu, hoşnutsuzluğu tanımlayıp kabul etmek için çok iyi bir gün.

Bugün iyi bir gün! Çünki, kabul etmek başetmenin başlangıcıdır...

Aslında o kadar da aşılamaz trajediler yok birçoğumuzun hayatında... Aşağıdaki video, 47 yaşında yürürken nefes almakta zorlanan bir obez iken, sistik fibrosis ile doğan ve nefes alamayan minik yeğeninin tedavisini sağlamak ve bu hastalık hakkında toplumu bilinçlendiren bir vakfa gelir toplamak için koşmaya başlayan bir adamın hikayesini anlatıyor. Seyretmenizi şiddetel tavsiye ederim! Çünki karar almanın ve emek vermenin nasıl mucizevi sonuçlar ayol açabileceğinin harika bir göstergesi. Bu adam hala koşuyor, maratonlara katılıyor ve onlardan kazandığı parayı bu vakfa yönlendiriyor... Sevgi ve iman herşeye kadirdir!


Hiç yorum yok: